Kontakta oss

 

 

Maria Lindström
Maria Lindström

Maria Lindström (f. 1963) har arbetat med mental träning både på och utanför banan sedan år 2002. Under elva år spelade hon professionell tennis på WTA-touren och var som bäst rankad 87 i singel och ca 35 i dubbel. Hon spelade OS i Barcelona 1992 och har spelat college-tennis i USA där hon är i ”Hall of fame”. Efter karriären utbildade sig Maria inom kommunikologi på avancerad nivå vid Skandinavisk Institutt for Kommunikasjon og Forandring, och är nu certifierad kommunikolog. Hon är även utbildad mental tränare vid skandinaviska ledarhögskolan. Maria Lindström har jobbat som assisterande landslagskapten för damlandslaget i tennis och som kapten för 16-årslandslaget.

År 2008 gavs hennes bok Fryst kyckling lever? Metaforer som inspiration ut. Maria har flerårig erfarenhet av att vägleda individer, par och grupper i förändringsprocesser. Drivkraften är att bidra till människors möjligheter att hitta sina inneboende resurser och att lättare uppnå sina mål.

Kontakta Maria:
+ 46 70 7776357
infotanktik@gmail.com
www.coachingspecialisten.se

 

 

Linda Jansson
Linda Jansson

Linda Jansson (f. 1974) är tenniskonsulent på SALK – Stockholms Allmänna Lawntennis Klubb samt i region Stockholm. Åren 1993-1998 spelade hon i det finska Fed Cup-landslaget. Bästa singelranking är 488 och dubbelranking 233. Linda har vunnit Drottningens pris tre gånger, och år 2006 tog hon hem världsmästartiteln i racketlon. Hon är utbildad vid Bosön idrottsfolkhögskola, vid Skandinavisk Institutt for Kommunikasjon og Forandring till certifierad kommunikolog, samt har genomgått flera ledarutbildningar. Vidare har Linda haft förtroendeuppdrag som styrelseledamot i Svenska Tennisförbundet, Tennis Stockholm och SALK. Hon var kapten för 16-årslandslaget och tävlingsledare för Nordea Nordic Light Open (WTA tour) i Stockholm.

Linda Jansson inspireras framför allt av att se hur hennes adepter på ett relativt enkelt men kraftfullt sätt kan förbättra sitt tänkande på banan. Själv tänker Linda ”att det hade varit grymt att veta då, det hon vet idag”.

Kontakta Linda:
+ 46 70 7748899
tanktiklinda@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *